radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

Uhvaćeni kradljivci bukvi

30.10.2012. 10:54:29
 Novomarofski su policajci uhvatili četvoricu muškaraca starosti 48, 45, 40 i 32 godine zbog sumnje da su tijekom rujna u mjestu Kamena Gorica, na šumskom predjelu zvanom „Rušišće“, posjekli i otuđili 15 stabala bukve, koja su privatno vlasništvo.

Vrijednost otuđenog drva procjenjuje se na oko devet tisuća kuna. Protiv  četvorice kradljivaca podnijet će se kaznena prijava.


Varaždinska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom za kojeg se sumnja da je početkom ove godine u jednom ugostiteljskom objektu u ulici Braće Radića u Varaždinu otuđio mobilni telefon. Vlasnika mobitela je time oštetio za  nekoliko tisuća kuna. I protiv ovog kradljivca se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Jučer je u Vrtnoj ulici u Žigrovcu nepoznati lopov  iz osobnog vozila parkiranog u dvorištu obiteljske kuće otuđio novčanik s iznosom od preko deset tisuća kuna.

U protekla 24 sata na području PU varaždinske zabilježen je  jedan prekršaj protiv javnog reda i mira i to  u Varaždinu te dva prekršaja nasilničkog ponašanja u obitelji i to u Brezničkom Humu i Križanču.
 
TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing