radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

12. listopada kreće akcija "Solidarnost na djelu"

10.10.2017. 08:17:33
Gradsko društvo Crvenog križa Varaždin i ove se godine uključilo u 45. sabirnu akciju Hrvatskog crvenog križa "Solidarnost na djelu", koja će početi 12. listopada, a trajat će do kraja mjeseca. Uključuju se osnovne i srednje škole grada Varaždina i okolnih općina, a u akciji će se prikupljati financijska sredstva. Za poklonjeni novac bit će uručen novčani bon zahvalnosti u vrijednosti od 1 do 5 kuna, numeriran i ovjeren žigom GDCK Varaždin.

Odlukom Odbora GDCK Varaždin 50% prikupljenih sredstava vraća se na žiro račun škola, a od tih sredstava škole su u obvezi opremiti ormariće Prve pomoći ili pomoći djeci lošeg materijalnog statusa ( nabava knjiga  ili plaćanje izleta), dok ostatak sredstava GDCK Varaždin koristi za kupnju prehrambenih paketa za djecu socijalno ugroženih obitelja sa područja djelovanja društva.

Akcija će se provoditi i u suradnji s trgovinom Kaufland. Do 15. listopada građani će moći donirati kupljene namirnice u košaru Crvenog križa. Namirnice koje se mogu donirati su brašno, riža, šećer, kuhinjska sol, tjestenina, ulje, juhe u vrećici, riblje i mesne konzerve te marmelada.


TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing