radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

Novi vozni red varaždinskih "Buseka"

04.10.2017. 14:22:28
Od ponedjeljka, 9. listopada, varaždinski „Buseki“ vozit će po novom voznom redu.

Kao što su tražili građani, na liniji 2 koja prolazi Biškupcem, uvedene su dvije nove stanice i to na Trgu Ivana Perkovca i u Gospodarskoj ulici kod KTC-a.

Gradsko vijeće  Grada Varaždina 14. rujna 2017. godine donijelo je Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o davanju koncesije za prijevoz putnika u javnom prometu na području Grada Varaždina te je jučer potpisan  i Dodatak ugovora o koncesiji za obavljanje komunalne djelatnosti  prijevoza putnika u javnom prometu na području Grada Varaždina.
To je bilo potrebno kako bi Koncesionar – poduzeće Vincek  i Grad Varaždin na osnovi primjedbi građana na vozni red „gradskih buseka“ prilagodili vozni red na svim linijama i uveli dva nova stajališta na liniji broj 2 i to stajalište  Biškupec- Trg Ivana Perkovca i Biškupec- Gospodarska –KTC.
 
Novi vozni red  će biti objavljen na oglasnim pločama mjesnih odbora, nadstrešnicama na autobusnim stajalištima te na internetskim stranicama Grada Varaždina i koncesionara, a bit će i objavljen i u lokalnom tjedniku. Grad Varaždin u suradnji s Koncesionarom, na osnovi primjedbi korisnika usluge, će i dalje kontinuirano raditi na poboljšanju javnog prijevoza, a u svrhu postizanja zadovoljstva korisnika uslugom, poručuju iz Grada.


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing