radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Gospodarstvo

ŽK Varaždin dodijelila plakete i priznanja

08.02.2018. 15:29:24
Danas su na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća HGK Županijske komore Varaždin uručena priznanja i plakete za gospodarska dostignuća i doprinos razvitku Varaždinske županije za 2017. godinu. Priznanje "Plaketa Zlatna kuna" u kategoriji inovacija dobila je tvrtka Mobilisis iz Jalkovca.

- Potičemo i visokoprofitabilne tvrtke, stvaranje novih firmi. Mislim da mogu reći da su firme koje danas dobivaju nagradu upravo na tom tragu.  One uz standardni razvoj, imaju dobar razvojni pravac, u inovaciji prije svega, i to daje razloga za optimizam – rekao je predsjednik Županijske komore Varaždin Dragutin Gložinić.

"Plaketu Zlatna kuna" za životno djelo dobio je Luka Predragović, djelatnik u HEP-u. Posebna priznanja u povodu 30 godina poslovanja primili su tvrtka Magro iz Sračinca i TP Varaždin. Za 55 godina poslovanja priznanje su dobili tvrtke Varkom i Zelendvor iz Petrijanca. Tvrtka Vis Konfekcija d.d. dobila je priznanje za 60 godina poslovanja, dok je Derma dobila priznanje za 70 godina rada. Za najuspješnije malo trgovačko društvo nagradu je dobio Inoxmont – VS iz Sigetca Ludbreškog, najuspješnije srednje trgovačko društvo je Kostwein, a najuspješnije veliko trgovačko društvo je Gumiimpex-GRP.


TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing