radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Gospodarstvo

Herzerica ugošćuje developere i dizajnere

08.02.2018. 09:59:03
Danas će se s početkom u 17:30 u multimedijskoj dvorani Palače Herzer u Varaždinu  održati četrnaesti po redu Devzmeetup, susret varaždinskih developera i dizajnera.

Kroz polusatna predavanja predstavljaju se uspješne priče poduzetnika i nove tehnologije, govori se o dizajnu, “freelancanju“ i brojnim drugim temama koje su vezane za IT, dizajn, startup kulturu i poduzetništvo.

Četrnaesti meetup donosi 3 nove teme. O primjenama strojnog učenja u višekratno nagrađivanim mobilnim aplikacijama pričat će Jurica Cerovec, suosnivač Microblinka i Photomatha. Na pitanje „Zašto je sada pravo vrijeme za otvaranje web trgovine?" u svom će predavanju pokušati odgovoriti Marcel Majsan, predsjednik i suosnivač udruge eCommerce Hrvatska koja okuplja više od 300 web trgovaca u Hrvatskoj.O primjenama kamere bazirane na Heimann termofilnom senzoru za dodatnu sigurnost doma ili poslovnog prostora govorit će Velimir Baksa, direktor varaždinskog tehnološkog startup-a Techtris solutions.

Organizacijski tim Devzmeetupa čine varaždinske tvrtke uz logističku i financijsku potporu Tehnološkog parka Varaždin. Meetup.com grupa trenutno broji 310 članova, a na svakom okupljanju u prosjeku sudjeluje 50-ak članova.


TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing