radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Sport

Pojačanje u redovima Varteksa - Luka Šiprak

01.02.2018. 08:56:08
Nakon što je predstavljen igrač zadnje linije Ivan Novoselec, Nogometni klub Varteks ovih je dana s još jednim igračem pojačao svoju obranu. Riječ je o Luki Šipraku iz Bjelovara, koji je svoje  prve službene nastupe bilježio za Mladost Ždralove, a u sezoni 2016./2017. otišao je  u redove NK Bjelovar, gdje se zadržao sve do danas, kada je predstavljen kao značajno pojačanje NK Varteks i čije će boje braniti u narednom periodu.

- Pošto sam prošle godine polagajući ispite na fakultetu bio primoran na dolaske u Varaždin, prilagodba mi sada nije bila problem, međutim uveliko su mi pomogli uprava, trener kao i igrači Varteksa. Na poziv trenera i uprave kluba te načina na koji su mi prezentirali njihove želje i mogućnosti o našoj suradnji, odlučio sam se na potpis. Između ostaloga, još jedan plus u cijeloj toj priči je što sam student fakulteta sa sjedištem u Varaždinu - rekao je Šiprak.

Ponuda Varteksa nije bila jedina pred njim, bilo je i drugih zainteresiranih klubova.
- Jesam, imao sam i drugih ponuda, između ostaloga i od drugoligaša, međutim ljudi iz Varteksa bili su odlučniji I konkretniji te sam se tako odlučio za Varteks - otkrio je Luka. Šiprak je već upisao prve minute u dresu Varteksa i to u prijateljskoj utakmici protiv Hajduka na Poljudu.

Prilikom predstavljanja se osvrnuo na svoja predviđanja u nastavku sezone, ali i prilagodbu na novu sredinu.
- Puno sam razgovarao s trenerom i u ovom kratkom razdoblju već sam shvatio neke trenerove zamisli te što on očekuje od mene i ekipe. Pred nama je pripremni period u kojem se trebamo što bolje pripremiti za nastavak sezone, što taktički, a što kondicijski. Smatram kako trenutna pozicija na tablici ne pokazuje realno stanje ove momčadi jer ona može puno više, a to će se vidjeti već u nastavku sezone - najavio je Luka Šiprak.TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing