radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Lifestyle

Mladi su dobili prostor za svakodnevna druženja

23.01.2018. 08:57:10
Prostor Udruge Mladi za Marof koji se nalazi na prvom katu zgrade stare škole, u Zagorskoj 31 u Novom Marofu, koji se povremeno koristio za razne radionice, prezentacije, predavanja i druženja,  od sada je otvoren svakodnevno od ponedjeljka do petka od 13 do 20 sati.

Prostor je dobiven na korištenje od Grada Novog Marofa, a uredili su ga volonteri u udruzi uz financijsku podršku Grada. Mladima je na raspolaganju oprema poput računala s internetom, printera, skenera, projektora, TV-a, društvenih igara i dr. Uz korištenje prostora mladima se nudi i sudjelovanje u raznim radionicama i ostalim aktivnostima MzM-a.

Mlade su prvog dana, u ponedjeljak, 22. siječnja, posjetili gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač i ravnateljica Srednje škole Jasminka Behin.
-S obzirom da radi o starijoj zgradi koja treba obnovu početno ćemo malo uredit. Osim toga, trenutno se radio sveobuhvatan projekt obnove, a procijenjena investicija je oko 2 milijuna kuna pa razmišljamo o postupnoj obnovi - rekao je gradonačelnik Jenkač te dodao da upravo zbog ovakvih projekata i suradnje ima smisla ulagati u objekt koji bi mogao postati reprezentativan. P

odršku radu MzM centra dala je i ravnateljica Srednje škole Jasminka Behin naglasivši da je suradnja s Udrugom Mladi za Marof vrlo dobra. Iz udruge su poručili da je otvorenje MZM Centra realizacija dugogodišnjeg planiranja i produkt suradnje sa Srednjom školom Novi Marof.

 Iz Udruge najavljuju da će uz pomoć Grada Novog i dalje uređivati i opremati prostor kako bi mladima dali priliku za kvalitetno provođenje slobodnog vremena te poboljšali kvalitetu života mladih u lokalnoj i regionalnoj zajednici.


TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing