radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Sport

NK Varteks pirprema se za nastavak sezone

19.01.2018. 13:00:54
Prva momčad NK Varteks jučer je krenula sa zimskim pripremama za nastavak sezone na terenu NK Jalžabet koji im je prepustio svoj travnjak za prvih nekoliko dana priprema.

- Udosadašnjem dijelu vođenja i rada u Varteksu iznimno sam zadovoljan s ljudima u i oko kluba, s vrhunskom suradnjom sa članovima uprave i stožera, a naglašavam da je i odnos s našim vjernim Stonesima više nego odličan - rekao je trener Antun Jukić.

- Za proljetni dio sezone i nastavak natjecanja očekuje još bolji Varteks. U jesenskom dijelu polusezone još smo se tražili i upoznavali sa zahtjevima lige, gdje smo vidjeli da se možemo “pohrvati” sa svakim, a na proljeće jurišamo hrabriji po ostanak u ligi i nove pobjede - dodao je trener.

Uz pristigla pojačanja, smatra da postoji realna prilika za napredovanje na ligaškoj ljestvici.
Varteks je prvi dio sezone završio na pretposljednjem, 15 mjestu 3. HNL Istok, uz osvojenih 12 bodova u 15 kola.

Nastavak sezone započinje 3. ožujka, kada će  ugostiti Vukovar 1991. Uz dosadašnju suradnju i prijateljstvo Vukovara i Varaždina te doček koji su im Vukovarci priredili u jesenskom dijelu, želja je Varteksa da se ta utakmica igra na Stadionu Varteks, za što očekuju razumijevanje gradonačelnika i ZŠUGV, koja upravlja stadionom.


TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing