radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Politika

Održan prijem za varaždinske novinare

03.01.2018. 11:52:36
Varaždinski gradonačelnik, Ivan Čehok, danas je zajedno s najbližim suradnicima, predsjednikom Gradskog vijeća Damirom Habijanom te zamjenicima Sandrom Malenica i Zlatanom Avarom priredio tradicionalno novogodišnje druženje s predstavnicima medija.

Gradonačelnik Čehok pohvalio je suradnju i novinarsko praćenje rada gradske vlasti.
- Danas se pokazalo da smo mi zaista jedan kohezivni element jer ja mislim da nitko nije okupio toliko medijskih i novinarskih kuća koliko smo mi, što pokazuje da je suradnja dobra i da su novinarima i medijima uvijek otvorena vrata. Ja stalno ističem da smo mi u zajedničkom poslu, a to je obavješćivanje i služenje javnosti, svatko na svoj način – rekao je Čehok.

I predsjednik Gradskog vijeća Damir Habijan se osvrnuo na suradnju u proteklih 6 mjeseci.
- Suradnja je bila dobra, ali uvijek stremim tome da bude još bolja. Mislim da je 99% vas bilo potpuno objektivno i nepristrano i to mi je drago. Očekujem da će tako biti i ove godine – rekao je Habijan.

Gradonačelnik je na kraju najavio je i buduće aktivnosti gradske vlasti.
- Bit će jako puno posla i projekata, sigurno puno više nego sada. Počinju najveći infrastrukturni i drugi projekti u povijesti ovog grada, od aglomeracije, tehnološkog parka, obnove vrtića i škola, a evo sada je pred nama i Europsko prvenstvo u rukometu. To su sve projekti gdje ćemo morati surađivati, tako da vjerujem da ćete imati puno posla – zaključio je Ivan Čehok.


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing