radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Lifestyle

Održana humanitarna akcija u OŠ Beletinec

02.01.2018. 12:52:06
Učenici i djelatnici Osnovne škole u Beletincu ponovo su, u ovo blagdansko adventsko vrijeme, organizirali humanitarnu akciju u kojoj su prikupljali pomoć i sredstava za Zakladu Vita, zakladu Varaždinske županije za pomoć djeci oboljeloj od malignih i drugih teških bolesti.

Akciji su se priključili i roditelji učenika od 1. do 8. razreda. Od prodaje kolača, ukrasa i sudjelovanja u tomboli prikupljen je iznos od 1.832,00 kune, a sredstva su po završetku akcije uplaćena na račun Zaklade Vita.

Upraviteljica Zaklade Vita Natalija Martinčević u ime Varaždinske županije i župana Radimira Čačića zahvalila je učenicima, roditeljima i djelatnicima na trudu.
- Svaka kuna koja se prikupi za Zakladu je iznimno vrijedna, te se iskreno zahvaljujem učenicima, roditeljima i djelatnicima OŠ Beletinec. Svakako ćemo redovito imati humanitarne akcije, kao što je bila i naša humanitarna sarma u Atriju Županijske palače. Kako bismo pomogli djeci te njihovim roditeljima u troškovima koje imaju prilikom liječenja, pozivam sve koji mogu da se uključe u rad Zaklade - naglasila je upraviteljica Zaklade Vita Natalija Martinčević.


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing