radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Zabava i događanja

Podnevni doček u Novom Marofu

01.01.2018. 10:12:10
Više od tisuću Novomarofčana i njihovih gostiju dočekalo je Novu godinu točno u podne na prostoru ispred Kulturnog centra "Ivan Rabuzin". 

Raspoložene mještane Novog Marofa i goste zabavljali su članvi banda "Ex Zodiac" uz voditelja Kristijana Petrovića Kikija. Mališanima su slatkiše podijelili Motomrazovi. "Doček Nove u podne" obilježen je i ove godine puštanjem stotina balona u zrak točno u 12.00 sati, koje su okupljenima podijelili volonteri Srednje škole Novi Marof.

– Kada smo prije tri godine krenuli u organizaciju ove manifestacije namjera je bila da Novomarofčankama i Novomarofčanima ponudimo nešto drugačiji način dočeka Nove godine. I po interesu i po broju okupljenih mislim da smo u tome uspjeli. Prema informacijama koje imamo "doček Nove u podne" u Novom Marofu, uz onaj u Fužinama, te još nekoliko gradova u Hrvatskoj, najveći je u našoj zemlji i zadovoljni smo što smo samo u tri godine uspjeli u tome – kazala je voditeljica TZ-a Grada Novog Marofa Renata Horvatić.

Mislim da je ovo odličan način da svi zajedno u dobrom raspoloženju ispratimo Staru godinu. Vrijeme koje nas je i ove godine poslužilo i odličan program privukli su veliki broj sugrađana što sve pokazuje opravdanost ove manifestacije koja iz godine u godinu dobiva sve više poklonika. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u organizaciji ovog događaja – rekao je gradonačelnik Siniša Jenkač te iskoristio priliku da svim građanima čestita ulazak u novu, 2018. godinu.TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing