radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Lifestyle

Ovo su ključni ljudi u turizmu Grada Varaždina

29.12.2017. 15:21:41
U gradskoj je vijećnici danas prigodnom svečanošću završena akcija Turističke zajednice grada Varaždina Čovjek – ključ uspjeha u turizmu, a gradonačelnik Ivan Čehok pobjednicima je  uručio priznanja i novčane nagrade.

Najboljom kuharicom proglašena je Ivanka Brkić, najboljim konobarom Bruno Kovačić, u kategoriji hotelskog domaćinstva najboljom je proglašena Ružica Korpar, najbolja recepcionerka je Anita Horvat, a najbolji voditelj hrane i pića je Vjekoslav Košćak. U kategoriji hortikulturnih djelatnika najboljim je proglašen Josip Babić, najbolji policajac je Nenad Jambrošić, najbolji agencijski djelatnik je Dina Kašmo Krainc, a najbolji turistički vodič je Bojana Jagarinec. U kategoriji djelatnika prodaje i marketinga u turizmu nagradu je primio Ivo Grđan. Direktorica varaždinske Turističke zajednice, Jelena Toth je naglasila da je čovjek uistinu ključ uspjeha.

- Zapravo je turistu potreban čovjek. Turist kada dođe u grad Varaždin, prvi kontakt ostvaruje sa osobom u uslužnoj djelatnosti ili osobom koja je povezana s turizmom. I tu je bitno da je ta osoba nasmijana, vedra, vesela, druželjubiva, gostoljubliva, prijateljski raspoloženja, raspoložena za savjet i upute. To je ono što turist pamti i na čemu turist stvara konačan dojam o destinaciji – rekla je Toth.

U Gradskoj vijećnici su danas uručene i nagrade za najoriginalnije uređene božićne izloge ili prostore ispred poslovnog prostora u povijesnoj jezgri Varaždina. Nagrada za najuređeniji izlog pripala je ove godine Hair and beauty studiu Trish, drugo mjesto pripalo je izlogu Optike Rauš, a Maloj Lu – Art štacunu treće mjesto.


TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing