radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

Sutra će se provesti akcija "Mir i dobro"

22.12.2017. 15:00:23
Ravnateljstvo policije kroz operativnu akciju „Mir i dobro“ provodi Preventivno-represivnu akciju povodom nadolazećih blagdana gdje nastoji građanima Republike Hrvatske i svima koji se u njoj zateknu pružiti najviši mogući stupanj sigurnosti.

S ciljem zadržavanja razine sigurnosti cestovnog prometa na što je mogućoj višoj razini, na cijelom području Republike Hrvatske pa tako i na području Policijske uprave varaždinske, provest će se akcija nadzora vozača radi poštivanja propisa vezanih uz alkohol, korištenje sigurnosnih pojaseva i zaštitnih kaciga, korištenje mobitela i za poštivanje ograničenja brzine, odnosno propisa čije kršenje uzrokuje najteža stradavanja.

Akcija će se provoditi sutra od 11 do 14 sati u  Varaždinu, u Optujskoj ulici. Predviđeno je da se na mjestu nadzora svi uzorni vozači nagrade prigodnim poklonima koje je osiguralo Ministarstvo unutarnjih poslova, a koji bi ujedno s vozačima izmijenili i pokoju riječ. Od 11,30 do 12,30 sati akciji će se pridružiti gradonačelnik grada Varaždina Ivan Čehok i načelnik Policijske uprave varaždinske Predrag Benčić.

Također će u vremenu od 11 do 12 sati na državnoj cesti D-3 u Novom Marofu akciji prisustvovati gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač, pjevač Juraj Galina i načelnik Policijske postaje Novi Marof Robert Maltar, a od 12.30 do 13.30 sati na državnoj cesti D-24 u Varaždinskim Toplicama gradonačelnica Dragica Ratković zajedno sa načelnikom Policijske postaje Novi Marof.


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing