radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

Podijeljeno 108 paketa humanitarne pomoći

22.12.2017. 09:56:06
Gradsko društvo Crvenog križa Novi Marof povodom obilježavanja Tjedna solidarnosti već je tradicionalno dijelilo pakete humanitarne pomoći za osobe u socijalnoj potrebi.

Paketi su sastavljeni od osnovnih prehrambenih namirnica, osobne higijene i socijalne kuharice „Okusi tradicije“ nastale u sklopu FEAD projekta „Humanitarni paket za središnju Hrvatsku“. Pakete su primili osobe u socijalnoj potrebi s područja gradova Novi Marof i Varaždinske Toplice te općina Ljubešćica, Breznički Hum, Breznica i Visoko, odnosno obitelji s više djece, jednoroditeljske obitelji, samohrani roditelji, osobe starije životne dobi i osobe s invaliditetom. Financijska sredstva za kupnju paketa osigurana su iz donacija građana u jesenskoj akciji “Solidarnost na djelu 2017“.

Podijeljeno je ukupno 108 paketa humanitarne pomoći u  vrijednosti  od oko 9 tisuća kuna. U pripremi i realizaciji podjele paketa sudjelovali su zaposlenici,  članovi i volonteri GDCK Novi Marof  uz podršku zaposlenika jedinica lokalne samouprave i Centra za socijalnu skrb Novi Marof.


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing