radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Politika

Mirko Andabaka - novi direktor Aquatehnike

21.12.2017. 15:51:04
U varaždinskoj Gradskoj vijećnici danas su zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar te članovi Nadzornog odbora tvrtke Aquatehnika Željko Bunić i Božo Soldo predstavili novog direktora te tvrtke – Mirka Andabaku.

- Stanje je alarmantno, gubitak tvrtke je veliki - poručio je Avar te dodao da očekuju u tih 12 mjeseci 10 do 11 milijuna kuna gubitka. Kazao je da žele spasiti što više radnih mjesta i vratiti tvrtku na put na kojem je bila prije ovih katastrofalnih trendova koji su rezultat lošeg upravljanja i loših direktora koji su nemarno vodili sustav.

Usprkos trenutnom lošem stanju u kojem je tvrtka, novi direktor Andabaka smatra da se problemi mogu riješiti. Razlog tome je projekt Aglomeracije gdje se Aquatehnika, sukladno nedavnom mišljenju Hrvatskih voda, može javljati kao podizvođač radova.
- Moja glavna i osnovna zadaća je budućnost, a ta budućnost je u aglomeraciji koja treba donijeti pretežiti dio posla, preko 70 i više posto posla -  rekao je Andbaka te dodao da usto treba pokrenuti ostale poslove koji su u njihovoj domeni.


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing