radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Crna kronika

Mladić počinio četiri razbojništva

19.12.2017. 16:02:00
Varaždinska policija provela je  kriminalističko istraživanje nad  mladićem starosti 19 godina zbog sumnje da je počinio četiri kaznena djela razbojništva i jedno kazneno djelo razbojništva u pokušaju.

Sumnja se da je 17. prosinca oko 23.30 sati u Gospodarskoj ulici u Varaždinu došao do benzinske pumpe odjeven i pripremljen s vatrenim oružjem i maskiran za izvršenje kaznenog djela u čemu su ga spriječili pripadnici  Interventne jedinice policije Policijske uprave varaždinske. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni na istoj benzinskoj pumpi uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništva, 5. studenog 2016. godine, 14. rujna, 22. listopada i 26. studenog 2017. godine.

Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu pretražene su prostorije i dom kojim se koristi osumnjičeni. Prilikom pretrage pronađene su i oduzete dvije prerađene puške. Materijalna šteta pričinjena ovim razbojništvima procjenjuje se na više tisuća kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznene prijave.


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing