radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Lifestyle

Nagrade za najljepše okućnice, balkone...

14.12.2017. 10:20:25
U Kulturnom centru ‘Ivan Rabuzin’, tradicionalno već 12. godinu zaredom Vijeće Mjesnog odbora Novi Marof dodijelilo je svojim sumještanima nagrade za uređenje balkona, dvorišta, okućnica, poslovnih prostora i okoliša poslovnih zgrada.

U svakoj kategoriji dodijeljene su prva i druga nagrada. Najljepši balkon u ovoj godini je onaj Marije i Dragutina Bukovčan iz Zagorske ulice. Prvo mjesto u kategoriji okućnice pripalo je Lidiji Pagon Benjak i Mladenu Benjak iz Zagorske ulice, a u kategoriji najljepše uređenog dvorišta prvo mjesto osvojilo je dvorište obitelji Huzjak iz Trećeg odvojka Zagorske ulice.

U kategoriji najbolje uređenog poslovnog prostora prvo mjesto pripalo je restoranu Ključice, dok je nagradu za najljepše uređeni okoliš stambene zgrade dobila  stambena zgrada u Zagrebačkoj ulici broj 4. Domaćini okupljanja, gradonačelnik Siniša Jenkač i predsjednik Mjesnog odbora Novi Marof Vladimir Ferenčina, na kraju su okupljenima uručili priznanja i nagrade u obliku narudžbenica za sadni materijal u iznosima od 600 i 400 kuna.


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing