radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Gospodarstvo

Pojačanje na Odjelu otolaringologije

12.12.2017. 14:58:35
Otorinolaringološkom timu varaždinske Opće bolnice koji ove godine slavi 70 godina rada priključile su se dvije nove liječnice koje su u Varaždin stigle iz koprivničke i gospićke bolnice.

Riječ je o dr. Med. Sanji Krapinec, specijalisti otorinolaringolije i uže specijalnosti plastične kirurgije glave i vrata te o dr. med. Larisi Vukelić Podravec, liječnici specijalistici otorinolaringologije. Na odjelu trenutno radi 7 specijalista otorinolaringologije.  

- Odjelu, bolnici, ali i cijeloj varaždinskoj regiji iznimno mnogo znači ovo pojačanje - rekao je voditelj Odjela dr. med. Davor Skok te dodao da se ovo poklapa sa proslavom 70 godina rada otorine u Varaždinu, otkada je Šandor Čanji 1947. godine osnovao otorinu kao samostalni odjel.

Doktorica Sanja Krapinec u koprivničkoj je bolnici radila 18 godina.
-Smatram da mogu doprinijeti radu ovog tima, tako da sam odlučila doći u Varaždin - kazala je.

Dolaskom je zadovoljna i dr. med. Larisa Vukelić Podravec, koja je došla iz gospićke bolnice.
- Preferiram timski rad i operativu koja se izvodi u varaždinskoj bolnici tako da je ovo glavni motiv mog dolaska ovdje. Preseliti se iz Gospića u Varaždin nije bilo lako. No ovo je prekrasan grad s mnogo sadržaja, a nadam se da će i suprug naći posao - zaključila je Vukelić Podravec.


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing