radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

Prijem za najbolje male vrtlare

11.12.2017. 13:36:20
Vrt malih vrtlara iz cestičkog Dječjeg vrtića Zeko najbolji je početnički vrt u Hrvatskoj. Prestižnu nagradu mališanima je dodijelila Hrvatska radio televizija na natječaju Najljepši školski vrt u Republici Hrvatskoj, koji se – s ciljem poticanja učenja o održivom razvoju odmalena -  održava više od dva desetljeća.

Mališanima i tetama je na svečanom prijemu u Općinskoj vijećnici čestitao načelnik Mirko Korotaj sa suradnicima, a oni su njima ispričali sve o svojim poslovima u vrtu. Općini u goste su došla djeca starije skupine vrtića s odgojiteljicama Bojanom Knezoci, i Željkom Medenjak te voditeljicom vrtića Tanjom Vuzem. 

– Mališani su u proljeće i ljeto u svom malom povrtnjaku i voćnjaku uzgajali autohtone vrste bilja dok su se tete bavile ukrasnim drvećem sezonskim cvijećem, trajnicama i travnjakom – rekla je Tanja Vuzem. Dodala je kako je ovo priznanje velika zahvala djeci i odgojiteljicama za njihov trud i rad, ali predstavlja i velik poticaj za nastavak intenzivne brige oko vrtićkog vrta, istaknula je voditeljica vrtića Tanja Vuzem.


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing