radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Zabava i događanja

Održan je "Mali Advent u Marofu"

11.12.2017. 08:51:19
Posebno je svečano i veselo bilo ove subote u Novom Marofu kada je, u sklopu manifestacije "Mali Advent u Marofu", uz pjesmu KUD-a Marof i njihovih gostiju – KUD-a Mladost iz Samobora, na prostoru ispred Kulturnog centra "Ivan Rabuzin" upaljena druga adventska svijeća koju je blagoslovio pater Vitomir Glavaš.

U holu kulturnog centra održan je i Božićni sajam gdje je predstavljena izložba učeničkih zadruga s temom božićnog suvenira. Naime, učenici Srednje škole Novi Marof sudjelovali su u natjecanju učeničkih zadruga u izradi i brendiranju proizvoda od ekološki prihvatljivih materijala na temu "Čarolija Božića".

U organizaciji subotnjih događanja uključio se i Lions Club Novi Marof koji se pobrinuo da se  posjetitelji ugriju uz tople napitke, a svima koji su sudjelovali u događanjima zahvalila je Renata Horvatić iz Turističke zajednice Grada Novog Marofa, organizatora manifestacije "Mali Advent u Marof", dok je gradonačelnik Siniša Jenkač pozvao građane da se pridruže i iduće subote na paljenje treće adventske svijeće.

Večer bogata sadržajima završena je godišnjim koncertom KUD-a Marof. U dvosatnom koncertu nastupila je dramska grupa, folklorna sekcija, tamburaški sastav te ženska vokalna skupina "Zipka", klapa "Marof" te gosti KUD Mladost iz Samobora. Inače, KUD Marof postoji i djeluje već 38 godina i okuplja stotinjak stalnih članova.


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing