radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

Maca Papučarica u Muzeju anđela

04.12.2017. 15:34:22
Ovogodišnji advent u varaždinskom Muzeju anđela bit će u znaku Mace Papučarice. Od danas  do 20. prosinca, za djecu starijih uzrasta vrtićkih grupa i školarce od 1. do 4. razreda,  pripovjedačica Đurđica Dropuljić u kućici Mace Papučarice, smještenoj u Muzeju anđela, ispričat će posjetiteljima božićne i druge priče i bajke.

Mališani će se susresti i  sa snjegovićima, pomoću kojih će prepričati svoju priču. Ulaz je besplatan! Rezervacija mjesta je obavezna telefonom ili na FB stranicu Muzeja anđela. Ponedjeljkom i srijedom početak priče je u 18 sati, a u subotom u 11. Posjetitelji će večeras moći čuti priču Anđelčić Rafael, a u srijedu Priču o Svetom Nikoli. Slijede Maca Papučarica, Božić naših prijatelja, Božićni snjegović, Božićna priča i Bor koji je ostao neokićen.

Za djecu polaznike vrtića i niže razrede osnovnih škola, ali i za odrasle, mogući su organizirani posjeti i čitanje priča u Muzeju anđela, uz prethodnu najavu. Dogovorno, može se pripremiti priča po izboru, a termini za najavljene grupe su od ponedjeljka do četvrtka, između 9 i 11 sati. Pričanje priča moguće je do 13. siječnja, prema prethodnoj najavi i rezervaciji termina.

Kuća Mace Papučarice i program za vrijeme adventa odvijaju se uz potporu Grada Varaždina.


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing