radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Zabava i događanja

Županijska palača zasjala je u blagdanskom sjaju

04.12.2017. 14:43:50
Županijska palača u Varaždinu zasjala je u punom blagdanskom sjaju. Naime,  povijesna palača iz 18. stoljeća pretvorena je u adventski kalendar.

- Neki adventski kalendari imaju mali poklon sakriven u svakom prozoru, kao što je igračka ili čokolada, a naš poklon građanima i turistima bit će svakodnevne nove  fotografije na prozorima. Kulturne znamenitosti naše Županije, prekrasni krajolici i zimski motivi kriju se iza svakog broja na postavljenom adventskom kalendaru. Prvi put u Varaždinu i Varaždinskoj županiji postavljeno je odbrojavanje do najljepšeg blagdana Božića na ovakav način. Advent je vrijeme radosti, veselja, druženja i svega pozitivnoga što nas okružuje, pa se nadamo da će ovaj kalendar razveseliti naše građane - rekla je Natalija Martinčević, posebna savjetnica župana i zamjenica predsjednika Turističke zajednice Varaždinske županije, koja je otvorila prvu fotografiju na adventskom kalendaru, husara.
Fotografije koje će se prikazivati djelo su Fotoagencije Sjever, Siniše Šinjorija - Shimoda, Domagoja Severa i Vedrana Šestaka.

Raskošan sjaj koji obasjava sjedište Varaždinske županije, najljepši prizori povijesnih i kulturnih znamenitosti te krajolika naše Županije, na koje smo ponosni, našim će građanima i turistima prikazati svu raskoš Varaždinske županije u ovo blagdansko, predbožićno vrijeme, poručuju iz Županije.


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing