radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Politika

Grad Novi Marof dodijelit će 50 stipendija

01.12.2017. 09:28:13
Objavljen je natječaj za dodjelu stipendija Grada Novog Marofa za ovu akademsku godinu. Natječaj se raspisuje za dodjelu 25 stipendija po socijalnom programu i 25 stipendija za nadarene studente deficitarnih zanimanja iz područja arhitekture, elektrotehnike, farmacije, građevinarstva, medicine (dr.med.), muzičke akademije, strojarstva, fizike, kemije, matematike, prava (magistar prava), informatike, tekstilne tehnologije, socijalnog rada, njemačkog jezika, engleskog jezika, prometa i edukacijsko-rehabilitacijskog programa.

Mjesečni iznos stipendije iznosit će 600,00 kn za studente koji studiraju na području Varaždinske i Međimurske županije, te 800,00 kn za studente koji studiraju na području ostalih županija u Republici Hrvatskoj i Gradu Zagrebu te izvan Republike Hrvatske. Stipendije se dodjeljuju za deset mjeseci, odnosno za razdoblje od 01. listopada 2017. godine do 31. srpnja 2018. godine.

Više informacija o samom natječaju i uvjetima nalaze se na internetskoj stranici Grada Novi Marof. Rok za prijavu je 15 dana od objave natječaja, zaključno do 15. prosinca.

TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing