radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Sport

Pet osvojenih medalja za HK Ludbreg

27.11.2017. 09:23:09
Na 11. memorijalnom turniru u hrvanju "Mirko Kosmat" koji je održan u Petrinji, u konkurenciji 150 natjecatelja iz 20 klubova, borili su se članovi HK Ludbreg.

Osvojene su dvije zlatne i tri brončane medalje. Berislav Varović je u kategoriji do 85 kg osvojio zlatnu medalju, pobijedivši u finalu mađarskog predstavnika. I David Čurila je u kategoriji do 63 kg osvojio zlatnu medalju. U kadetima, do 89 kg, broncu je osvojio Filip Matijević. U konkurenciji početnika do 33 kg, i Rene Dulikravić je sa tri pobjede osvojio broncu.
Kod mlađih dječaka nastupili su Florijan Varović do 33 kg i Neo Jagić-Varga do 54 kg. Florijan je za Ludbreg osvojio još jednu brončanu medalju, dok je Neo izgubio borbu za broncu i na kraju završio kao peti. Dražen Oršuš u kategoriji do 76 kg završio četvrti, a u uzrastu starijih dječaka u kategoriji do 66 kg, Elvis Oršuš je završio na 7. mjesto. U ekipnom poretku HK Ludbreg bio je šesti, a ekipu su vodili trener Ignac Horvat te agilni predsjednik Nino Dulikravić. Idućeg vikenda Ludbrežani nastupaju u Poljskoj, Mađarskoj i Sesvetskom Kraljevcu.


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing