radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Politika

Predavanje o orijentaciji i komunikaciji u prirodi

24.11.2017. 12:14:15
U prostorijama DVD-a „Prvi hrvatski dobrovoljni vatrogasni zbor u Varaždinu“ održan je teoretski dio predavanja za vježbu operativnih snaga civilne zaštite Varaždinske županije "Orijentacija u prirodi i upotreba komunikacijskih sredstava veze".

Teoretskom dijelu osposobljavanja prisustvovali su predstavnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, Vatrogasne zajednice Varaždinske županije, Javne vatrogasne postrojbe grada Varaždina, Gradskog društva Crvenog križa Varaždin, Društva Crvenog križa Varaždinske županije i članovi udruge Kajak kanu klub „Matis“ Varaždin.

Predavanje o orijentaciji i kretanju u prirodi pomoću topografske karte i kompasa održali su predstavnici PU Varaždinske, Krunoslav Canjuga i Siniša Lah, a predavanje o sustavu veza za komunikacije u kriznim situacijama te radu sa digitalnim radio uređajima i amaterskim radio uređajima održali su pomoćnik pročelnice Upravnog odjela za gospodarstvo, financije i europske poslove mr.sc. Tomislav Jarmić, Krunoslav Canjuga i tajnik Radio kluba Varaždin Zlatko Horvat.

Terenska vježba u kojoj će testirati stečena znanja održat će se u četvrtak, 30. studenog.


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing