radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Zabava i događanja

Sutra će se održati Imagine festival

24.11.2017. 12:05:02
Sutra će se u Caffe Baru Elephant u Varaždinu održati 5. izdanje Imagine festivala, a svoj rad predstavit će varaždinski punk bend Afrička Ameba, koji 3. prosinca ide na finale u zagrebački Cadillac Club gdje će se natjecati zajedno s ostalim sudionicima iz cijele Hrvatske.

Sutra će im bend podrške biti prošlogodišnji sudionici Imagine festivala The Yangsters. Program počinje u 21 sat, a ulaz je bespatan.

Afrička Ameba su tek nastale mlade punk nade u sastavu trojice osamnaestogodišnjaka. To su Marko Ivkov (vokal), Emanuel Nižetić (bass gitara/ električna gitara) te Lovro Kruljac (električna gitara/bass gitara).

The Yangsters je mlad i perspektivan četvoročlani band iz Varaždina, kojeg su kreirali Predrag Peharda (glavni vokal) i Jasenko Lončar (bas gitara) 2013 godine, a 2015. u sastav ulaze Lovro Vujnovac (gitara) i Karlo Biškup (cajon, bubnjevi) što čini puni sastav benda. Bend uglavnom svira električne obrade stranih i domaćih rock/pop izvođača koje pokušava što više prilagoditi svojem stilu sviranja.


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing