radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Lifestyle

Predavanje o prehrani doktora Chidija Ngwaba

21.11.2017. 14:08:18
Chidi Ngwaba, britanski lifestyle doktor, održat će sutra u Županijskoj palači, između 10 i 13 sati, predavanje u  ulozi prehrane u reverziji debljine, dijabetesa tip II, malignoma i autoimunih bolesti.

Predavanje se održava u sklopu nacionalnog programa „Živjeti zdravo“, a suorganizator je Zavod za javno zdravstvo. Dr. Irena Stipešević Rakamarić za dr. Chidija je kazala da je edukativan informativan i zabavan govornik, ali povrh toga inspirativan i motivirajući.
-Prije dvije godine imali smo priliku u Srednjoj školi u Maruševcu slušati predavanja ovog poznatog britanskog kirurga i lifestyle doktora, koji u svojoj praksi ima bogato iskustvo u tretmanu i reverziji kroničnih bolesti (dijabetes, kardiovaskularne, autoimune bolesti) kroz promjene u prehrani i životnom stilu. Predavanje je izazvalo oduševljenje kod publike, a nadam se da će tako biti i sada - kazala je dr. Irena Stipešević Rakamarić, koja je organizatorica predavanja zajedno s Dejanom Stanjevićem.

Predavanje doktora Chidija Ngwaba na temu “Prehrana i životni stil u prevenciji i ozdravljenju” bit će održano i u četvrtak u 18 sati u Velikoj dvorani Srednje škole u Maruševcu. U Maruševcu će dr. Ngwaba govoriti o učinku životnog stila na depresiju i stres, i obrnuto: kako stres i mentalno zdravlje negativno utječe na tjelesno zdravlje te kako prekinuti taj „začarani krug“.


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing