radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Zabava i događanja

Pokrovitelj CIAV-a bit će predsjednica RH

16.11.2017. 12:22:58
Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović prihvatila je visoko pokroviteljstvo nad međunarodnom zrakoplovnom priredbom – Croatian International Airshow Varaždin (CIAV), koja će biti održana na varaždinskom aerodromu u srpnju 2018. godine.

Predsjednica je uputila i čestitku organizatoru ove međunarodne zrakoplovne priredbe – Aeroklubu Varaždin, u povodu 85. godišnjice rada varaždinskog aerokluba, pri čemu je posebno zahvalila Aeroklubu Varaždin i Aerodromu Varaždin na «doprinosu koji su dali tijekom Domovinskog rata».
- Nakon što je još ovog ljeta Ministarstvo obrane Republike Hrvatske prihvatilo suorganizaciju našeg međunarodnog aeromitinga, visoko pokroviteljstvo predsjednice Kolinde Grabar Kitarović još je jedno priznanje Aeroklubu Varaždin za uzornu organizaciju ove međunarodne zrakoplovne priredbe, koja će zahvaljujući suradnji s Ministarstvom obrane i Hrvatskim ratnim zrakoplovstvom, dobiti novu, atraktivnu dimenziju. Očekujemo kako će u programu CIAV-a sljedeće godine nastupiti neke od najpoznatijih akrobatskih skupina Europe, a naša će publika moći uživati i u atraktivnim nastupima borbenih zrakoplova ratnih zrakoplovstava zemalja članica NATO saveza – istaknuo je Robert Mišak, izvršni predsjednik Organizacijskog odbora CIAV-a 2018., koji je tom prigodom posebno zahvalio predsjednici Republike Hrvatske na prihvaćenom pokroviteljstvu nad ovom zrakoplovnom priredbom.       


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing