radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Lifestyle

4000 kuna donacije Centru Tomislav Špoljar

07.11.2017. 15:35:56
23. Varaždinski polumaraton održan 17. rujna i ove je godine imao humanitarni epilog. Dok su polaznici Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar za sve koji su završili polumaratonsku utrku izradili unikatne medalje, organizatori su od svake startnine sudionika polumaratonske utrke izdvojili 10 kuna za varaždinski Centar Tomislav Špoljar.
Prikupljena je donacija u iznosu od 4000 kuna koju je ravnatelju Centra Marinu Vučiću i voditeljici učeničke zadruge Gordani Labaš predao predsjednik TK Marathon 95 Goran Pongračić.

Ravnatelj Centra Marin Vučić zahvalio je na donaciji i sada već tradicionalnoj, dvogodišnjoj suradnji.
- Veseli me da se misli na Centar  i drago nam  je što možemo sudjelovati u životu zajednice i stvoriti nekakvu dodanu vrijednost. Aktivnost s kojom sudjelujemo u ovoj suradnji je upoznavanje uže i šire okoline, skrb o sebi, ali i umjetnički, radni dio. Keramika koju polaznici rade jedan je od brendova Centra Tomislav Špoljar već dugi niz godina zahvaljujući profesorici Gordani Labaš - rekao je Vučić.

Predsjednik Marathona 95 Goran Pongračić najavio je proširenje suradnje s Centrom Tomislav Špoljar.
- Na našu sportsku, ali i zdravstvenu i društvenu manifestaciju, dolazi gotovo tisuću ljudi, trkača i onih u pratnji, pa im Centar može prezentirati i prodavati svoje proizvode. Trkači su jako zadovoljni medaljama koje su ručno izrađene i svi znaju tko ih je izradio. Vjerujem da bi vrlo rado kupili i neke druge proizvode kako bi pomogli Centru - kazao je Pongračić.


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing