radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

Dvije nagrade HTZ-a stigle u Varaždin

30.10.2017. 14:12:28
Nagradu za turistički događaj godine, u četvrtom pokušaju, osvojio je varaždinski festival uličnih šetača Špancirfest 2016.

Nagrada je dodijeljena na Danima hrvatskog turizma u Malom Lošinju, prilikom čega su dodijeljene i nagrade „Čovjek – ključ uspjeha“, a nagradu u kategoriji hortikulturni djelatnik dobio je Antun Vidović iz varaždinskih Parkova. Nagrade su danas predstavljene u Gradskoj vijećnici.

Gradonačelnik Ivan Čehok je istaknuo da su ovo velika priznanja, ali i obvezujuća.
- Treba se naravno truditi da sljedeći Špancir bude još bolji i da zajedno još više učinimo u hortikulturnom uređenju grada. Ima još dovoljno prostora da to poboljšamo. Svako takvo priznanje je i za same djelatnike, ali i za Turističku zajednicu, i za sve građane Varaždina, veliki poticaj da dogodine Špancirfest bude još bolji – rekao je Čehok.

Sada već umirovljeni  Antun Vidović kazao je kako mu je drago što je na kraju radnog vijeka dobio te nagrade, najprije onu gradsku za najboljeg hortikulturnog djelatnika, a sada i na nivou države. Direktorica turističke zajednice Grada Varaždina Jelena Toth je podsjetila da se Špancirfest četvrtu godinu zaredom našao u finalu za događaj godine.
- Četvrta sreća! Ove godine smo konačno osvojili tu nagradu. Stvarno zaslužujemo ovu nagradu jer je ona rezultat kontinuiranog rada tijekom sada već 19 godina na stvaranju, gradnji i obogaćivanju ovog festivala koji je sada postao najpoznatiji festival u Hrvatskoj - rekla je Toth.

U finalu je Špancirfest pobijedio Rabsku fjeru i Open Air u Poreču.
TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing