radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Sport

ZSU upravljat će objektom u Jalkovcu

24.10.2017. 14:30:14
Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina dobila je novi objekt na upravljanje. Riječ je o sportskom objektu u Jalkovcu, točnije nogometnom terenu i objektu uz teren u kojem se nalaze svlačionice te ostale prostorije, a kojima se dosada isključivo koristio i upravljao Nogometni klub „Varteks“. Cilj je Zajednice uređenjem i dodatnim ulaganjem povećati kvalitetu uvjeta za treniranje i održavanje sportskih natjecanja.

Objekt svakako zahtijeva nužno uređenje, ali i dodatno ulaganje kako bi sportaši, koji će ovdje trenirati i igrati svoje utakmice, imali kvalitetne uvjete. Nakon godina korištenja ovom je objektu potrebna obnova što je i bilo vidljivo odmah pri primopredaji objekta – izjavio je glavni tajnik Zajednice, Patrik Koščak, koji je sa Stjepanom Smernjakom te predstavnicima Grada Varaždina, Bojanom Lukmanom i Marinkom Šipošem, kao i predstavnicima NK „Varteks“, obavio primopredaju prošlog četvrtka. Smernjak je dodatno pojasnio kako sada predstoji prvo čišćenje i uređenje objekta, a zatim i dodatna ulaganja za što će se sredstva osigurati u sklopu proračuna Grada Varaždina.

Prema riječima Smernjaka, za uređenje svlačionica i ostalih prostorija te terena za igru, trebat će oko pola milijuna kuna nakon čega će sportski objekt ponovo biti u funkciji.
-Prvo nam predstoji posao samog čišćenja objekta budući su pojedine prostorije zatečene u nešto lošijem stanju nego smo očekivali. No, sve je to razumljivo budući da se jedan sportski klub ne može brinuti za objekt na način kako to rade educiranih djelatnici Zajednice koji obavljaju poslove održavanja. No, potrudit ćemo se da sve poslove obavimo u što kraćem razdoblju kako bi objekt stavili što prije u funkciju – zaključio je Smernjak.


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing