radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Lifestyle

Semper primus u čast Pumama

24.10.2017. 14:00:15
U varaždinskoj sportskoj dvorani Graberje održana je Semper primus, sportska manifestacija učenika srednjih škola u povodu 25. godišnjice osnutka 7. brigada "Puma".

Odbojkaški turnir mješovitih ekipa odigran je u organizaciji Školskog sportskog saveza Varaždinske županije, Udruge veterana 7. gardijske brigade "Puma" i Varaždinske županije.
-Odlučili smo da moramo više biti orijentirani prema djeci, prema našim srednjoškolcima, a sport je tu sveprisutan. Uključeno je sedam škola, šest ih se natječe i muško-ženske su kombinacije. Svi su pobjednici, zato se i zove manifestacija. Svaki će dobiti prigodnu majicu i eko medalju, a škole zahvalnice - rekao je Robert Puja, predsjednik Udruge veterana 7. gardijske brigade "Puma".

Održan je i prigodni program u kojem su sudjelovali učenici svih srednjih škola koje imaju sjedište u Varaždinu. Ovo je dobar način da se obilježi 25. obljetnica postojanja Puma, rekao je zamjenik župana Tomislav Paljak te dodao da je ovo jedna dobra akcija u sklopu niza aktivnosti koje ćemo u ovih mjesec dana imati prilike vidjeti, a sve kako bi se skrenula pozornost upravo na činjenicu da je prošlo već 25 godina od osnutka naše doista perjanice i slavne brigade Hrvatske vojske.

Otvorenju je nazočio i zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar.
 - Grad uvijek podržava ovakve događaje. Pume su vrlo aktivne u našem društvenom životu i dobra je naša suradnja. Ovdje je fokus na mlade, što mene posebno veseli – rekao je Avar.


TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing