radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Gospodarstvo

Otvoren je 4. Gospodarski sajam Varaždin

20.10.2017. 13:54:47
U sportskoj dvorani Graberje svečano je otvoren 4. po redu Gospodarski sajam Varaždin. Tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana na sajmu će se predstaviti obrtnici, poduzetnici, gradovi i općine, OPG-ovi, modni dizajneri, udruge, domaće radinosti i određene auto kuće s područja Varaždinske, ali i susjednih županija.

Glavni pokrovitelji su Varaždinska županija i Grad Varaždin, a pokrovitelji su Hrvatska gospodarska komora, HGK – Županijska komora Varaždin, Obrtnička komora Varaždinske županije i Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin.

Otvorenju je nazočio župan Radimir Čačić koji je pritom rekao da će Županija činiti sve na razinama investicija i na razinama poljoprivrede da varaždinski proizvođači opstanu i jačaju.
-Ulaz za posjetitelje je besplatan. Prvi obilježavaju stručna predavanja, panel rasprave i određena predavanja koja su interesantna gospodarstvenicima, a drugi dan je nazvan obiteljskim danom jer imamo nastupe desetak KUD-ova – rekao je organizator Nenad Kumrić iz Tin Marketinga

Sajam će biti otvoren do 18 sati, a na samom ulazu u sajamsku dvoranu posjetitelji mogu dati dobrovoljni prilog za Društvo invalida Grada Varaždina.


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing