radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Crna kronika

Tragičan završetak potrage za M. Hutinski

20.10.2017. 13:21:06
Policija javlja da je pronađeno tijelo Marije Hutinski koja se u ponedjeljak udaljila iz kuće u Falinić Bregu i za kojom od tada traje potraga.

Operativno-komunikacijski centar policije jutros je zaprimio dojavu građanina da su na starom toku rijeke Drave, na predjelu zvanom Babinsko kod Križovljangrada, ribiči uočili tijelo ženske osobe. Na mjesto događaja izašli su policijski službenici Policijske uprave varaždinske te zajedno s vatrogascima Javne vatrogasne postrojbe Varaždin i dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Cestice i Babinca, izvukli tijelo.

Članovi obitelji potvrdili su da se radi o nestaloj Mariji Hutinski. U tijeku je očevid na mjestu događaja, o čijim će se rezultatima obavijestiti Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu.

Policija napominje da su od trenutka prijave nestanka nesretne žene, policijski službenici PU varaždinske u suradnji s vatrogascima lokalnih dobrovoljnih vatrogasnih društava te članovima Hrvatske gorske službe spašavanja, provodili  svakodnevne intenzivne mjere traganja  šumskih, vodenih i drugih površina na užem i širem prostoru mjesta prebivališta nestale. Tako su jučer osim pretrage terena, policijski službenici Interventne jedinice policije PU varaždinske s čamcem, te ronioci Lučkog, pretraživali i stari tok rijeke Drave.
TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing