radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Politika

Uređena je Dravska ulica u Trnovcu

19.10.2017. 14:34:18
Postavljen je novi asfaltni sloj, napravljena je odvodnja, uređen je nogostup te su napravljeni prilazi u Dravskoj ulici u Općini Trnovec Bartolovečki.

- Općina Trnovec Bartolovečki izradila je cjelokupnu projektnu dokumenaciju, a projekt je financirala sa 175 tisuća kuna - rekao je načelnik Zvonko Šamec koji se tim putem zahvalio Županiji i Županijskoj upravi za ceste.

Investicija je vrijedna oko 944  tisuće kune, od čega je Županijska uprava za ceste izdvojila oko 769 tisuća kuna. Ipak, potrebno je još asfaltirati preostali dio, što je otprilike jednake duljine kao što je dosad napravljeno, rekao je župan Radimir Čačić. Pritom je istaknuo je kako je Županijska uprava za cesete posljednjih desetak godina zakinuta.
 - Očito se ne vodi računa o financiranju županijskih cesta od strane države. Posebno se zakida sjever i posebno se oštećuje Varaždinska Županija. Svašta se financira i subvencionira na različite načine. Mi ćemo pokušati intervenirati u rebalansu, a probat ćemo intervenirati i kod sredstava za klizišta jer smo u posebno tragičnoj poziciji budući  da je 7 - 8 kuća u fazi rušenja - naglasio je Čačić.

TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing