radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Politika

Sastanak s austrijskom konzultantskom tvrtkom

19.10.2017. 09:04:26
Gradonačelnik Marijan Škvarić sastao se u nazočnosti svojih suradnika s predstavnikom austrijske konzultantske tvrtke LRS, dr. Norbertom Frömmerom i predstavnicom njene hrvatske podružnice, tvrtke IBS AC, Sunčanom Glavinom Petričević.

Na sastanku se razgovaralo o mogućnosti buduće suradnje, prvenstveno u privlačenju investitora u grad Lepoglavu. U uvodnom dijelu sastanka gradonačelnik Škvarić ukratko je predstavio potencijale grada Lepoglave s naglaskom na one gospodarske.
- Svjesni smo pogodnosti koje nudimo i pojedinih nedostataka na koje ne možemo utjecati, prvenstveno na udaljenost od autocesta. No, investitorima nudimo pozitivno poslovno okruženje i tradiciju, partnerski odnos Grada i garanciju da dolaze u sredini u kojoj se poštuju procedure i sustav te inzistira na transparentnosti te brzom rješavanju svih administrativnih zahtijeva – istaknuo je gradonačelnik Škvarić.

Za početak suradnje dogovorena je razmjena informacija koje bi dale sliku stvarnog stanja odnosno onog što Lepoglava nudi potencijalnim ulagačima.


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing