radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Lifestyle

Otvoren je Sajam Lov, ribolov, priroda i turizam

13.10.2017. 14:54:55
 U Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin danas je svečano otvoren 22. Međunarodni sajam Lov, ribolov, priroda, turizam. Najveća hrvatska manifestacija iz područja lova i ribolova, vezana na boravak u prirodi i turizam, na svojem će 22. izdanju okupiti stotinjak izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Njemačke, Češke, Slovačke i Rumunjske, rekla je direktorica Sajma Maja Šimenc iz tvrtke DMK Vall 042.

- To je jedan sajam sa tradicijom i već je poznat u našem kraju.  Posjetitelje očekuje bogata ponude opreme za lov, ribolov i boravak u prirodi,a  pripremili smo i brojne edukativne sajmove, razne izložbe i prezentacije. Vjerujem da će svi koji dođu ovaj  vikend pronaći nešto za sebe – rekla je Šimenc.

Međunarodni sajam Lov, ribolov, priroda, turizam za posjetitelje će biti otvoren u danas i sutra od 9 do 19 sati, a u nedjelju do 17 sati. Ulaznice stoje 25 kuna, dok će za učenike, studente i umirovljenike biti po 15 kuna, a za djecu do sedam godina ulaz je besplatan, a cijena obiteljske bit će 50 kuna.

- Ovaj sajam je specijalizirani sajam prije svega, ali on ne privlači samo lovce i ribolovce, već puno širu publiku, upravo zbog tih sadržaja, tih izložbi. Tu je preparirana divljač, izložba zmija zagrebačkog zoološkog vrta, bonsai izložba, izložba slatkovodnih riba, uglavnom, puno toga lijepoga se može vidjeti - rekla je Maja Šimenc.


TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing