radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

Prva gimnazija proslavila 381. rođendan

11.10.2017. 14:50:38
Svečanom sjednicom Nastavničkog vijeća u holu škole, Prva gimnazija Varaždin obilježila je 381. rođendan. Svečanoj sjednici su djelatnike škole, učenike, roditelje, umirovljene profesore  prisustvovali i zamjenik župana Varaždinske županije Tomislav Paljak te posebna savjetnica župana Natalija Martinčević.

Na početku sjednice je nazočne pozdravila ravnateljica škole Janja Banić koja je nabrojila niz projekata i programa koje škola provodi, a nakon nje se obratio i zamjenik župana Paljak istaknuvši važnost djelovanja ove ugledne obrazovne institucije.

Niz međunarodnih programa u kojima sudjeluje ova škola dokaz su trajne opredijeljenosti ravnateljice, ali i svih djelatnika da se samo novim znanjima i spoznajama može ići naprijed. Čestitam svim djelatnicima škole na trudu i energiji koje ulažu da bi škola bila uspješna, a učenicima koji neprekidno osvajaju nagrade i medalje na domaćim i međunarodnim natjecanjima želim da i dalje budu promotori naše Županije – rekao je zamjenik župana te dodao kako Prva gimnazija čuva bogatu kulturu i baštinu škole,  a istodobno uvodi inovacije, nove programe  te potiče stvaralaštvo, otvorenost i suradnju.

U nastavku svečane sjednice upriličen je prigodni program u kojem su nastupili učenici Prve gimnazije. 


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing