radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

Počinje akcija "Ne dvoji! Za drugog izdvoji!"

11.10.2017. 09:06:00
Tradicionalna humanitarna akcija Crvenog križa Hrvatske Solidarnost na djelu, u koju se svake godine uključuje i Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec, održat će se u četvrtak, 12. listopada u cijeloj Hrvatskoj pod motom Ne dvoji! Za drugog izdvoji!

Akcija se nakon sutrašnjeg dana nastavlja sve do 15. studenog, dokad će ivanečki Crveni križ prikupljati novac i hranu za siromašne sugrađane.

S obzirom na to da je Crveni križ svojim socijalnim programom u protekloj godini obuhvatio više od 300 korisnika, potrebe su velike Stoga iz Crvenog križa apeliraju na građane da kupe novčani bon i doniraju nešto novca. Skupljeni novac u pravilu se utroši na kupovinu humanitarnih paketa s hranom i higijenskim artiklima koji se uoči Božića doniraju siromašnim obiteljima i samcima.

Od hrane se naročito prikuplja brašno, ulje, riža, sol, šećer, juhe, tjestenina, konzerve, marmelada, čaj, sokovi i svi drugi prehrambeni artikli koje treba svaka obitelj. Možete pokloniti i drugu robu, naročito deterdžente za rublje i suđe, šampone i sapun.

Svi građani pozvani su da donacije u robi predaju Crvenom križu Ivanec, Ulica Đure Arnolda 11, radnim danom od 7 do 15 sati.


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing