radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Gospodarstvo

Održan Poslovni uzlet u Ivancu

15.06.2017. 16:54:56
U suradnji Grada Ivanca i Poslovnog dnevnika, u ivanečkoj Kinodvorani u utorak je, 13. lipnja, održan Poslovni uzlet Grada Ivanca. 

Otvarajući manifestaciju, glavni urednik Poslovnog dnevnika Vladimir Nišević podsjetio je da je ovo treća godina otkako se u Ivancu održava Poslovni uzlet, što govori o snazi ovoga projekta.

- Već tri godine progovaramo o temama koje muče poduzetnike ovog dijela Hrvatske i otvaramo nove teme, poput današnje, koja je važna za hrvatsko gospodarstvo, a koja aktualizira problem radne snage - istaknuo je Nišević.

 Pozdravljajući skup u ime grada  domaćina, gradonačelnik Milorad Batinić podsjetio je da Ivanec zadnjih deset godina intenzivno radi na brendiranju grada kao business friendly sredine.

Nakon panel diskusije održane su dvije edukacije za male i srednje poduzetnike i obrtnike. Prvu edukaciju naslovljenu ˝Ured u oblaku˝ održao je Krešimir Jusup, savjetnik za prodaju poslovnim korisnicima, dok je Ivana Zvrko održala trosatnu radionicu na temu ˝Neverbalna komunikacija u poslovanju“.

TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing