radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

Dan je grada Novog Marofa

13.06.2015. 08:19:42
 Danas, na blagdan sv. Antuna Padovanskog, Dan je grada Novog Marofa.

Program obilježavanja počinje već u 9 sati, od kad će se u Zagorskoj ulici i na prostoru ispred Kulturnog centra Ivan Rabuzin održavati Likovna kolonija, a u parku kod Centra, Dječji kutak – likovne radionice za djecu. Trg hrvatske državnosti postat će Obrtnički trg na kojem će od 10 sati svoje proizvode i usluge predstaviti novomarofski obrtnici,  ispred KUC-a u isto će vrijeme početi manifestacija Marofski vinogradari svome gradu, priprema jela od divljači te mjerenje tlaka i šećera u krvi, a na teniskim terenima u Topličici Marof open 2015, Županijski teniski turnir za parove.

U 10 sati i 30 minuta počet će svečana procesija sa relikvijama sv.Antuna Padovanskog, a pola sata kasnije počet će koncelebrirana sveta misa. Za 16 sati najavljena je prezentacija streličarstva, na prostoru ispred zgrade suda, a u 18 će sati početi svečana sjednica novomarofskog Gradskog vijeća. U isto vrijeme u Zagorskoj ulici počet će utrka Štiklom po gradu.

Subota će završiti koncertom Hladnog piva koje će od 21 sat i 30 minuta nastupiti na glavnoj pozornici na parkiralištu kod Doma zdravlja.
TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing