radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

Varaždinska županija na sajmu REXPO

10.11.2014. 09:38:15
 S ciljem privlačenja novih investitora i pokretanja gospodarstva, Varaždinska županija u suradnji s Poslovnim zonama-logistička potpora za investitore d.o.o. ponovno organizira predstavljanje na 3. međunarodnom poslovnom sajmu investicijskih projekata, komercijalnih nekretnina i prateće industrije za Jadransku regiju „REXPO Zareb 2014“.

Sajam će se održati sutra i u srijedu  na 2.500 m2 izložbenog, konferencijskog i prostora za sastanke. Glavni cilj sajma  je okupljanje svih relevantnih sudionika tržišta investicijskih projekata i komercijalnih nekretnina.

Uz predstavljanje  projekta Specijalne bolnice za rehabilitaciju Varaždinske toplice, na sajmu će se predstaviti i mogućnosti ulaganja u industriju poduzetničke zone na području županije.
Župan Predrag Štomar ističe veliki značaj održavanja sajma u smislu privlačenja ulagača, kako u Varaždinsku županiju, tako i u cijelu regiju.

-Specijalna bolnica za rehabilitaciju Varaždinske toplice po treći se put predstavlja na ovom sajmu, a prošlogodišnja iskustva su odlična te su i naša očekivanja velika. Projekt je u završnoj fazi, a kako smo u potrazi za strateškim partnerom, u ovom sajmu vidimo odličnu investicijsku priliku, obzirom da je najavljen dolazak značajnih stranih investicijskih grupacija - rekao je župan.

REXPO je međunarodni poslovni sajam investicijskih projekata, komercijalnih nekretnina i prateće industrije za Jadransku regiju na kojem se predstavljaju tvrtke i projekti iz Hrvatske i zemalja u regiji: Slovenije, Srbije, BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Albanije. Namijenjen je investitorima, developerima, izvođačima, projektantima, arhitektima, inženjerima, konzultantima, agentima, odvjetnicima, bankama, investicijskim fondovima, osiguravajućim društvima, zakupcima, hotelijerima i korisnicima komercijalnih prostora, predstavnicima ministarstava, gradova i županija, obrazovnim institucijama, stručnim udruženjima, medijima te svim ostalim sudionicima zainteresiranim za razvoj javnih i privatnih investicijskih projekata.
TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing