radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

Postavljeno više od 200 nadstrešnica

23.07.2014. 15:05:32
 Varaždinska agencija za marketing i promidžbu i ove je godine nastavila s projektom poboljšanja cestovne infrastrukture i postavljanja nadstrešnica na području Varaždinske županije.

U ovoj godini postavljene su 42 nove nadstrešnice, čija je ukupna vrijednost 630 tisuća kuna, dok je prošle godine  postavljeno 50 nadstrešnica u vrijednosti 750 tisuća kuna. Varaždinska agencija za marketing i promidžbu provodi projekt već sedam godina, zajedno s partnerima – Varaždinskom županijom i Županijskom upravom za ceste.  Dosad je u svim gradovima i općinama na području Varaždinske županije postavljena 231 nadstrešnica.

S obzirom na povećane potrebe korisnika autobusnog prijevoza, ali i na nedavno potpisani Sporazum o partnerstvu na „projektu razvoja integriranog prijevoza i intermodelarnog prijevoza tereta na području regije Sjeverne Hrvatske“ između Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije, nužno je i daljnje opremanje autobusnih stajališta potpornom infrastrukturom, kao i povećanje  sigurnosti u prometu, istaknula je direktorica Varaždinske agencije za marketing i promidžbu Štefica Španić.
 
TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing